750ml
Սան Դեյ Պետ-Նատ
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Վայոց Ձոր
ԽԱՂՈՂԻ ՍՈՐՏԸ: Ոսկեհատ
ԿԼԻՄԱՆ: Մերձարևադարձային չոր
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆ: 8 °C — 11 °C.
ԱԼԿՈՀՈԼԻ ՊԱՐՈՒՆԱԿՈՒԹՅՈՒՆԸ: 11%.
ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ: Պետ Նատի պատրաստման համար հավաքում ենք խաղողը ավելի ուշ՝ երբ խաղողի շաքարայնությունը հասնում է 19-20-ի: Պատրաստվում է մեկ խմորմամբ. սկսվում և շարունակվում Է պահամանում, այնուհետև շշալցվում է։ Պետ Նատը համարվում է փրփրուն գինու ստացման առաջին և նախնական տարբերակը՝ նախքան ոլորտում երկրորդային խմորման տեխնոլոգիայի ներմուծումը, որը լայնորեն կիրառվում է մասնավորապես Շամպայնի ստացման գործընթացում։
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ՝ Ծովամթերքը, ցիտրուսային աղցանները, տապակված բանջարեղենը և հավի միսը, թթու և կծու ուտեստները, մասնավորապես թաիլանդական, վիետնամական և հնդկական խոհանոցի ուտեստները, ինչպես նաև հատապտղային աղանդերը իդեալական համադրություն են կազմում Պետ Նատի հետ։